Paroli Strategie

Paroli StrategieMet het gebruik van de Paroli strategie wacht je op het goede moment om met hoge inzetten roulette te spelen. Het systeem dat aangehouden wordt is eigenlijk het tegenovergestelde van het Martingale systeem, die we ook op onze website bespreken. Bij deze laatste strategie verdubbel je steeds je inzet bij een verlies om verloren inzetten weer terug te winnen. Bij het Paroli systeem verdubbel je juist je inzet bij een gewonnen ronde om zoveel mogelijk winst te pakken op de momenten dat het geluk meezit. Dit is een hele simpele uitleg van de strategie. Om het succesvol toe te passen komt echter nog wel wat meer bij kijken. Wij helpen je graag om zoveel mogelijk winst te maken met het gokken met hoge inzetten. Dit doen we door een uitgebreide uitleg te geven en tips hoe je het beste van Paroli gebruik kunt maken.

Probeer de Paroli strategie uit

Uitleg van strategie Paroli

Als je al bekend bent met het Martingale systeem van roulette dan is het niet zo moeilijk om de strategie van Paroli te begrijpen. Dit is namelijk het omgekeerde van het eerdergenoemde systeem. Echter in plaats van dat je de inzet verdubbeld bij het verliezen van een ronde. Doe je dit nu bij het winnen van een ronde. Tijdens het spelen van roulette zal je nooit om en om een ronde winnen en verliezen. Ook al geeft de inzetmogelijkheid waarvan je gebruikmaakt ongeveer 50% kans op winst. Je zal veel eerder een serie rondes verliezen en een serie winnen. Gokkers weten dat het geluk met fases komt en gaat tijdens een avondje gokken. Paroli is een systeem dat bedacht is om ten volste gebruik te maken van de fases geluk. Iedere ronde zet je in op rood of zwart. Wanneer je weet te winnen dan laat je de originele inzet en de winst staan om zo een nog groter bedrag te winnen. Dit kan je een aantal keren blijven herhalen. De winst zal steeds hoger oplopen waardoor je snel een leuk bedrag bij elkaar hebt. Natuurlijk moet je wel een keer stoppen met inzetten want een verlies is uiteindelijk onvermijdelijk.

Tips voor zoveel mogelijk winst

Wil je Paroli succesvol als een strategie tijdens het spelen van roulette inzetten dat moet je wel realistisch blijven in je verwachtingen. Zo moet je bijvoorbeeld van tevoren bepalen hoeveel keer je het geld terug blijft inzetten. Dit moet natuurlijk wel realistisch zijn. De kans is niet groot dat je tien keer achter elkaar zal gaan winnen. Drie of vier keer is echter zeer goed mogelijk. Als je iedere keer bij een winst het gewonnen geld laat staan zal de originele inzet vele malen vermenigvuldigd worden. Loop je echter tegen enkele verliezen aan dan blijft de schade beperkt. Neem je als doel om vier keer achter elkaar te winnen en bij de tweede ronde ga je al de mist in. Dan ga je meteen terug naar de originele inzet om een zo klein mogelijk bedrag te verliezen als een serie verliezen eraan zit te komen. Win je vier keer op een rij dan heb je een flink bedrag gewonnen. Dit neem je dan als winst en begint weer opnieuw in de serie.

Wanneer met hoge inzetten gokken

Deze roulette strategie is zeker geschikt voor de momenten dag je met hoge inzetten wilt gokken. Kies om te beginnen een bedrag waar je weinig moeite mee hebt om dit te verliezen. Dit kan bijvoorbeeld 5 euro zijn. Heb je in gedachte om tot vier keer achter elkaar winnen te gaan dan loopt dit bedrag snel op. De eerste winst brengt je op 10 euro. Daar maak je dan weer 20 euro van en de derde keer winnen levert je 40 euro op. De laatste inzet en winst brengt je op 80 euro. Waardoor je dus in korte tijd 75 euro winst hebt weten te halen met enkel inzetten op rood of zwart.